Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Voor ons is levering dagelijkse kost. Daar hoort uiteraard het juiste advies en goede service bij. Maar met bepaalde klanten doorlopen we een speciaal traject waar we trots op zijn. Graag vertellen we enkele verhalen waarin we intensief samenwerkten met de opdrachtgever. Met als resultaat: een oplossing die perfect aansluit op de klantvraag.


Bouwmensen
Bouwmensen leidt jonge vaklieden op. Veiligheid en uitstraling zijn belangrijke waarden in hun opleiding. VeiligGoed zorgt ervoor dat elke leerling er weer netjes bijloopt. De jaarlijkse aanwas van nieuwe leerlingen zorgt voor een logistieke uitdaging. Maar iedereen krijgt z'n pakketje netjes op naam uitgeleverd"

Bekijk video


Damen Shipyards
Damen is al jarenlang onze klant en heeft een vergelijkbare bedrijfscultuur als VeiligGoed. HSEQ-Coördinator Christian Bazen vertelt over onze samenwerking voor een grootschalig project in Roemenië. 

Bekijk video


Nature's Pride
Dit ambitieuze bedrijf zocht een oplossing voor comfort en uitstraling van het personeel. De logistieke afdeling werkt in verschillende koelcellen met verschillende temperaturen. Samen met VeiligGoed ontwikkelden en testten ze een unieke special voor de hele logistieke organisatie.

Bekijk video


Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Gemeenten hebben een belangrijke voorbeeldfunctie omtrent circulariteit. Gemeente Hardinxveld zocht daarom een duurzaam kledingpakket voor de buitendienst. Wij selecteerden een mooi en recyclebaar kledingpakket dat past bij ons inzamel- en recycletraject. 

 Lees het artikel
 

 

Duurzaam kledingpakket
Hoe maken wij PBM duurzaam?

Lees hier alles over de ontwikkelingen van duurzame PBM

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

Huisstijl
Stel je kledingpakket zelf samen

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker.

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.