Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Bij DAMEN staat veiligheid altijd hoog in het vaandel. De organisatie besteedt veel aandacht aan persoonlijke veiligheid. Vanuit dat oogpunt organiseerde ze op ShipRepair Rotterdam de Safety Day voor al haar medewerkers. VeiligGoed faciliteerde daarbij de toolboxen en uitleg voor persoonlijke veiligheid.

Persoonlijke veiligheid

 

Damen Safety

Safety-shirt
Wat het meest in het oog sprong, was het Safety-shirt. Elke medewerker ontving een eigen shirt om te laten zien dat ook zij voor veiligheid staan. Een leuk aandenken aan de Safety Day van DAMEN.

Thuis bestellen
De medewerkers van DAMEN hebben de mogelijkheid om zelf hun kleding en PBM te bestellen. Wijngaarden VeiligGoed legde uit hoe PRO-account (persoonlijke bestelservice) te werk gaat. Zo hoeven de medewerkers niet langs het magazijn voor veilige kleding, maar kunnen ze die huis bestellen en ook thuis laten bezorgen.

Gehoorbescherming
Op de werven van DAMEN is altijd veel te horen. Zoveel zelfs dat het schadelijk kan zijn voor de oren. Uiteraard maakt DAMEN daarbij gebruik van gehoorbescherming. Maar niet alle medewerkers gebruiken otoplastieken. Dit is gehoorbescherming dat op maat wordt gemaakt. De oren van de medewerkers werden opgemeten, waardoor iedereen persoonlijke gehoorbescherming kon ontvangen.

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.