Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

De ontwikkelingen van het coronavirus hebben ook invloed op onze bedrijfsvoering. Wij proberen de consequenties voor onze klanten zoveel mogelijk te verminderen. Bekijk  hier onze coronagerelateerde producten. 

SafetyShop
Tot op dit moment is onze SafetyShop geopend van 08.00 tot 16.30. Klanten hebben de mogelijkheid om PBM, kleding en schoenen te kopen. Bij binnenkomst worden klanten verzocht om de handen te desinfecteren.

Leveringen
Tot op dit moment doen we er alles aan om de continuïteit van leveringen te waarborgen. Er kunnen problemen ontstaan met maskers en disposable coveralls. Mocht dit van invloed zijn op uw bestelling, dan wordt er contact met u opgenomen.

Klantbezoeken op locatie worden zo veel mogelijk uitgesteld. Dit doen we voornamelijk telefonisch of via Skype.

Wilt u op de hoogte blijven omtrent onze maatregelen? Houd deze nieuwspagina dan in de gaten!

PRO-account
Kleding bestellen voor uzelf of uw werknemers

Budgetbeheersing en overzicht in één systeem!

 

Bedrijfskleding
Creëer een professionele en uniforme uitstraling!

Alle informatie over een kledingpakket in eigen stijl

 

Huisstijl
Stel je kledingpakket zelf samen

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker.

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.