Succesverhalen

Voor ons is levering dagelijkse kost. Daar hoort uiteraard het juiste advies en goede service bij. Maar met bepaalde klanten doorlopen we een speciaal traject waar we trots op zijn. Graag vertellen we enkele verhalen waarin we intensief samenwerkten met de opdrachtgever. Met als resultaat: een oplossing die perfect aansluit op de klantvraag.

Werkkleding en PBM

Damen is al jarenlang onze klant en heeft een vergelijkbare bedrijfscultuur als VeiligGoed. HSEQ-Coördinator Christian Bazen vertelt over onze samenwerking voor een grootschalig project in Roemenië. Bekijk hier een video hoe wij draagvlak creëren voor het juiste gebruik 

 

Bedrijfskleding ontwerpen

Nature's Pride zocht een oplossing voor comfort en uitstraling. De logistieke afdeling werkt in verschillende koelcellen met verschillende temperaturen. Samen met VeiligGoed ontwikkelden en testten ze een unieke special voor de hele logistieke organisatie.
Bekijk hier een video-interview over implementatie

 

Circulaire werkkledingGemeenten hebben een belangrijke voorbeeldfunctie omtrent circulariteit. Gemeente Hardinxveld zocht daarom een duurzaam kledingpakket voor de buitendienst. Wij selecteerden een mooi en recyclebaar kledingpakket dat past bij ons inzamel- en recycletraject. 
Lees hier hoe dit proces tot stand kwam.