Pro-account

Snel en efficiënt uw producten bestellen. Daar hebben wij nu de oplossing voor met ons klantspecifiek bestelsysteem. Wij richten voor u een proaccount in dat aansluit bij al uw wensen. Met tal van mogelijkheden kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past. In het venster rechts kunt u inloggen.

Persoonlijk bestellen

Door middel van een vooraf afgestemd puntensysteem kunnen uw medewerkers zelf hun kleding bestellen. Een proaccount heeft veel voordelen. Doordat uw medewerkers zelf hun bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Wanneer de medewerkers niet op een vaste werklocatie werken kunnen de bestellingen op een huisadres afgeleverd worden. Hiermee bespaart u veel reistijd.
Per medewerker of functie kunt u instellen welke producten besteld mogen worden. Daarnaast kan per gebruiker de persoonlijke maat worden ingevoerd. Ook kunt u iedere medewerker een persoonsgebonden budget toekennen.

Volume

Behalve dat we het proaccount per persoon kunnen inrichten, bieden wij ook de mogelijkheid om grote hoeveelheden vanaf het proaccount te bestellen. Dit kunt u laten afleveren op één of meerdere locaties.

Managementinformatie

De gebruiker kan zelf een overzicht oproepen van zijn of haar geplaatste bestellingen en de bestelstatus volgen. Het geheugen van bestelde maten is daarnaast ook inzichtelijk. De inkoper kan ook een rapportage oproepen van alle bestellingen binnen het contract. U heeft alle managementinformatie makkelijk voorhanden. Op deze manier heeft u inzicht in de kosten en kunt u hierop sturen.

Uitleg

De gebruikers van het proaccount krijgen uiteraard een goede uitleg. Voordat u van het proaccount gebruik maakt, verstrekken wij u eerst een heldere uitleg. Uw wensen en eisen stemmen wij graag in een persoonlijk gesprek met u af. Ook kunnen wij aan de gebruikers een proaccount instructie bij u op locatie verzorgen.

Privacy

Wij realiseren ons dat uw gegevens persoonlijk zijn. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om. Wij evalueren periodieke de mate van beveiliging en stellen zo nodig ons beveiligingsbeleid bij. Een uitgebreide verklaring van gegevensbescherming vindt u hier.

Helpdesk

Wanneer er vragen zijn over bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling, staan er bij ons op de binnendienst collega’s voor u klaar die u hierbij kunnen helpen. Wij geven u graag uitleg en helpen u graag verder.

Log in op PRO-account