Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Als werkgever wilt u uw medewerkers voorzien van de juiste kleding en PBM. Maar dit levert vaak veel papierwerk op. Vaak vereist elke functie een ander PBM of kledingpakket. Daarnaast willen werknemers zo snel mogelijk een versleten kledingstuk vervangen. En in andere gevallen werken ze op verschillende locaties. In zulke gevallen raden we bedrijven altijd onze persoonlijke webshop aan: PRO-account.

 Inloggen in PRO-account
 

Een gepersonaliseerde webshop

In PRO-account kunnen medewerkers zelf hun producten bestellen. U bepaalt als werkgever welke producten hij/zij mag bestellen en in welke hoeveelheden. Specifieke gegevens, bijvoorbeeld het afleveradres en kledingmaten, zijn hierbij gepersonaliseerd.


Er zijn diverse mogelijkheden voor het bestellen:
1. Beheerder/werkgever bestelt voor medewerkers
2. Medewerkers bestellen zelf met fiatteringsslag/goedkeuring
3. Medewerkers bestellen zelf


Ook zijn er diverse mogelijkheden qua bezorging:
1. Afleveren op bedrijfslocatie
2. Afleveren op huisadres
3. Afhalen in onze Safety Shop


U kunt kiezen over welk type saldo een werknemer beschikt:
1. Euro’s
2. Punten

Functie starterspakket
Bij nieuwe medewerkers is het vaak onduidelijk welke kleding en PBM ze voor hun werk moeten bestellen. Daarom bieden wij eventueel een starterspakket. De werkgever stelt hierbij een beperkt PBM/kledingpakket samen voor de nieuwe medewerker.
 
Zo voorkomt u dat nieuwe of tijdelijke medewerkers teveel kleding/PBM bestellen. Na verloop van tijd kan de werkgever zijn pakket uitbreiden.
 
 


Huisstijl
Stel je kledingpakket zelf samen

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker.

 

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken

 

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.