PBM-store

De PBM-store is vergelijkbaar met een snoep- en frisdrankautomaat. Maar bij VeiligGoed zien we het als een ultieme mogelijkheid om veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Onze klanten kunnen nu hun medewerkers veiligheid op maat aanbieden en zo kosten uitsparen. Denk daarbij aan kleine, maar essentiële PBM’s zoals: oordopjes, stofmaskers, handschoenen, enzovoorts. We zetten de voordelen op een rij:

PBM-store

24/7 bepbm ploegen magazijnschikbaar

Normaal gesproken worden PBM’s vrij aangeboden of in een magazijn opgeslagen. Dat betekent dat er voortdurend iemand aanwezig moet zijn om de PBM’s vrij te geven. Dat kost tijd en personeel.

Met de komst van de PBM-store is dat verholpen. het automaat is altijd beschikbaar: tijdens het werk, maar ook in de pauzes. ’s Ochtends vroeg, maar ook voor de avondploeg.  Medewerkers halen zelf hun PBM uit het automaat zonder tussenkomst van een magazijnmanager.

PBM functie takenControle

De medewerker logt zelf in met zijn bedrijfstag of -pas. Zo is ook direct duidelijk wie welke PBM gebruikt en in welke mate. Daarmee krijgt u een duidelijk overzicht van de risico’s op de werkvloer. Worden er door bepaalde mensen te weinig PBM’s gebruikt? Of is het verbruik juist onnodig veel?

Het geeft niet alleen overzicht, maar via een dashboard kun je dit ook voor teams of individuen reguleren. Bijvoorbeeld: Lassers mogen alleen las-pbm’s gebruiken en onderhoudsmonteurs maximaal 2 stofmaskers per dag. Zo houdt u grip op het PBM-verbruik.

pbm budget besparenKostensparing

Dat is ook gelijk het derde voordeel: doordat medewerkers met beleid omgaan met PBM’s, zullen de kosten aanzienlijk dalen. Proeven bij grote bedrijven laten zien dat de PBM-kosten met 20-40% dalen. Daarmee is de PBM-store een investering die zichzelf snel terugverdiend.

 

Patrick

 

Graag vertellen we hier meer over. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze PBM-adviseur Patrick Verheij. p.verheij@veiliggoed.nl