Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Normaal gesproken worden PBM vrij aangeboden of in een magazijn opgeslagen. Dat betekent dat ze onbeperkt beschikbaar zijn of dat er voortdurend iemand aanwezig moet zijn om de PBM uit te geven. Met onze PBM-store maken we die uitgifte een stuk efficiënter.

De PBM-store is vergelijkbaar met een snoep- en frisdrankautomaat. Maar bij VeiligGoed zien we het als een ultieme mogelijkheid om veiligheid op de werkvloer te verbeteren.

Onze klanten kunnen nu hun medewerkers veiligheid op maat bieden en tegelijk kosten uitsparen. Denk daarbij aan veelgebruikte en essentiële PBM zoals: oordopjes, stofmaskers, handschoenen enzovoorts. We zetten de voordelen op een rij:

 

24/7 beschikbaar

Normaal gesproken worden PBM vrij aangeboden of in een magazijn opgeslagen. Dat betekent dat uw personeel steeds naar een centraal magazijn moet en er voortdurend iemand aanwezig moet zijn om de PBM uit te geven. Daarnaast moet de voorraad bijgehouden en tijdig ingekocht worden. Dat kost bij elkaar veel tijd.

Met de komst van de PBM-store is dat verholpen. De automaat is altijd beschikbaar: tijdens het werk, maar ook in de pauzes. ’s Ochtends vroeg, maar ook voor de avondploeg. Medewerkers halen zelf hun PBM uit het automaat zonder tussenkomst van een magazijnmanager.Controle

De medewerker logt zelf in met zijn bedrijfstag of -pas. Zo is ook direct duidelijk wie welke PBM gebruikt en in welke mate. Daarmee krijgt u een duidelijk overzicht van de risico’s op de werkvloer. Worden er door bepaalde mensen te weinig PBM gebruikt? Of is het verbruik juist onnodig veel?

Het geeft niet alleen overzicht, maar via een dashboard kun je dit ook voor teams of individuen reguleren. Bijvoorbeeld: lassers mogen alleen las-PBM gebruiken en onderhoudsmonteurs maximaal 2 stofmaskers per dag. Zo houdt u grip op het PBM-verbruik.


Kostensparing

Dat is ook gelijk het derde voordeel: doordat medewerkers met beleid omgaan met PBM, zullen de kosten aanzienlijk dalen. Proeven bij grote bedrijven laten zien dat de PBM-kosten met 20-40% dalen. Daarmee is de PBM-store een investering die zichzelf snel terugverdient.


Graag vertellen we meer over onze PBM-store. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze PBM-adviseur Patrick Verheij. 

 Contact
 
 

PRO-account
Kleding bestellen voor uzelf of uw werknemers

Budgetbeheersing en overzicht in één systeem!

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

Duurzaam kledingpakket
Hoe maken wij PBM duurzaam?

Lees hier alles over de ontwikkelingen van duurzame PBM

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.