Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Onze maatschappij en economie zijn afhankelijk van harde werkers. Tijdens hun werk staan ze bloot aan tal van risico’s. Wij willen deze harde werkers voorzien van de juiste kennis en middelen om zichzelf goed te beschermen.
 
Missie
Wij realiseren ons dat deze mensen een onmisbare rol spelen in onze samenleving. En juist deze mensen verdienen veiligheid en comfort op het moment dat ze meebouwen aan ons land. Zodat ze elke dag weer veilig en gezond thuiskomen.

Ondanks alle aandacht voor veiligheid, gebeuren er jaarlijks nog veel ongevallen op de werkvloer. Een groot deel speelt zich af in de bouw, industrie en offshore. De oorzaak ligt regelmatig in het niet of verkeerd gebruiken van PBM en beschermende kleding. De gebruiker is zich vaak niet bewust van de risico’s en onbekend met de wet- en regelgeving. Hierdoor ontstaat een kloof tussen de verplichting en de toepassing in de dagelijkse praktijk.

VeiligGoed in cijfers:


 
Visie
Als Wijngaarden VeiligGoed willen we bijdragen aan het dichten van deze kloof. Iedereen verdient een veilige en comfortabele werkomgeving. En daarom is het juiste gebruik van PBM en bedrijfskleding essentieel. Daarnaast vinden we dat het draagvlak voor bewust veilig werken versterkt moet worden. Hierdoor worden de risico’s in de werkomgeving verlaagd.

Hoe doen we dat?
Van origine zijn wij een specialist in werkkleding, schoenen en PBM (Persoonlijke BeschermingsMiddelen). Dat zijn we meer dan 50 jaar! Door de jaren heen hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met Toolboxen, PRO-account en PBM-scans.
 

Veiligheid, comfort & uitstraling


Onze producten beoordelen we aan de hand van 3 productwaarden: veiligheid, comfort en uitstraling. Drie belangrijke waarden waardoor werknemers gemotiveerd zijn om veilig aan de slag te gaan.
 
Herkomst: met de voeten in de bagger
Ons familiebedrijf is al decennialang een bekende naam voor baggerbedrijven. In de Alblasserwaard, waar veel bekende baggeraars vandaan komen, hebben we een belangrijke functie gekregen. De klanten zijn gebleven én gegroeid, maar onze focus is verbreed: nu zijn we ook actief in de offshore, metaalindustrie, petrochemie, bouw, installatie en logistiek. Want ook daar is bescherming hard nodig!

Onze organisatie is te onderscheiden in 5 disciplines:

Strategische PBM-adviseurs

“Wij als adviseurs zijn dagelijks onderweg om werkgevers te ontzorgen zodat ze door de bomen het bos weer zien. We zijn tenslotte allemaal gecertificeerd PBM-adviseur. Naast productadvies geven we ook trainingen en toolboxen. Een mooie manier om kennis te delen én te ontvangen van allerlei bedrijven.”

Patrick 
 


Operationele PBM-adviseurs

“Het meeste contact voor klanten verloopt via ons. We vormen de back-up voor de adviseurs op de weg. Ook wij zijn gecertificeerde PBM-adviseurs waardoor we een belangrijke informatiebron zijn voor klanten.

Soms is het nodig om een afspraak op de werkvloer in te plannen. Maar, de meeste vragen kunnen we telefonisch of per mail beantwoorden. Dat zien we als een belangrijke voorwaarde zodat u snel en onbelemmerd door kunt werken.”

Maurits 
Logistiek

Al de bestellingen resulteren natuurlijk in heel veel logistieke handelingen. En dat is maatwerk: de één wil z’n kledingpakket thuis. De volgende wil de pallets over meerdere locaties verdelen. Door de jaren heen hebben we onze logistiek zo ingericht dat we aan deze wensen tegemoet komen. Dat geldt niet alleen voor leveringen, maar ook voor het bedrukken, borduren en onze afhaalbalie.
 
Door alle drukte heen, zorgen we voor een gezellige werksfeer!”

Hendrik 

 
Bedrukking
Wij proberen kleding zo persoonlijk mogelijk te maken. Een mooie manier om dit te realiseren is met bedrukkingen. Op de bedrukkingsafdeling wordt kleding voorzien van logo's, slogans, enzovoorts. Hierbij houden we goed in de gaten of kleding blijft voldoen aan de norm. Denk aan RWS-kleding waarbij de bedrukking niet over de striping mag vallen.

De duur en temperatuur van het bedrukkingsproces kunnen variëren. Ook weten onze specialisten van elke stof precies welke behandeling nodig is. Wij zorgen voor het mooiste resultaat!

John 

Safety Shop
Naast de levering van grote aantallen, bieden we ook de mogelijkheid om kleding en PBM in onze shop te bekijken en te passen. Op basis van uw werkzaamheden helpen onze winkelmedewerkers u om de juiste keuze te maken. Ook kunnen klanten hier bestelde goederen afhalen.

In onze SafetyShop hebben we ook een ruime vergaderruimte. Gecombineerd met de shop biedt dit ook mogelijkheden voor bijeenkomsten zoals onze SafetySeminars.

Jonathan 
 


Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken

Maatschappelijke betrokkenheid
Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is hot. Maar hoe brengt VeiligGoed dat in praktijk?

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.


artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.