Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering


Een PBM met lange levensduur is veiliger en voordeliger. Onderhoud en keuring is dus belangrijk en vaak ook verplicht. Als PBM-leverancier vinden we het belangrijk dat onze producten zo lang mogelijk blijven beschermen.
 

Onze mogelijkheden:

Industrieel wassen
Werkkleding moet op de juiste manier gewassen worden. Elke stof heeft z’n eigen behandeling nodig. Ook verkeerde wasmodules kunnen de beschermende eigenschappen van kleding verminderen. Wij verzorgen de kledingreiniging voor diverse bedrijven. Zo bent u verzekerd dat de kleding goed behandeld wordt. Bovendien zorgen we dat kledingpakketten rouleren en dus een gelijke levensduur hebben.

Informatie aanvragen

 

 
Keuren
​Veel PBM vereisen een regelmatige keuring. Denk aan reddingsvesten of valbeveiliging. Zo blijft de persoonlijke veiligheid gegarandeerd. Voor keuren van uw PBM kunt u altijd bij ons terecht. Ook als u twijfelt of uw PBM nog betrouwbaar is, kunt u deze door ons laten controleren.

Informatie aanvragen

 
Onderhoud van sets
​Bij PBM-sets is het belangrijk om onderdelen niet kwijt te raken. Denk bijvoorbeeld aan een klimharnas. Daarvoor is een ‘instructie & inhoudskaart’ geschikt. Controleer voor en na het werken of alle onderdelen nog aanwezig zijn.

Wij bieden handzame instructieboekjes voor valbeveiliging. Ideaal bij een LMRA, om snel de materialen te checken of de pasvorm in te stellen.

 Informatie aanvragen

 

Huisstijl
Stel je kledingpakket zelf samen

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker.

Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken

 

PRO-account
Kleding bestellen voor uzelf of uw werknemers

Budgetbeheersing en overzicht in één systeem!artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.