Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Valgevaar, verdrinking, verbranding of snijletsel: elke sector kent z'n eigen risico's. Helaas daalt het aantal ongevallen niet. Persoonlijke bescherming is daarom ook hard nodig! Al jarenlang bedienen we tal van klanten in diverse sectoren. Doordat onze PBM-adviseurs meekijken op de werkvloer, kennen ze de risico's van het vak en kunnen ze een passende bescherming aanbieden.


Industrie
Zware omstandigheden stempelen het werk in de (petrochemische) industrie. Beschermende kleding en PBM zijn dan van essentieel belang voor de veiligheid van de werknemers. Wijngaarden VeiligGoed bedient al jarenlang vele afnemers in deze sector. Hierdoor hebben we bewezen ervaring en een passend assortiment voor werkzaamheden in de petrochemie en de zware industrie. 
 


Offshore
Nederland is internationaal een belangrijke partner in de offshore. Er wordt veel werk verzet op schepen, olieplatforms en windparken. De werkzaamheden hebben hun eigen, specifieke risico's. Wij hebben een decennialange ervaring in persoonlijke bescherming voor deze sector. Zo kunnen we u voorzien van een gedegen advies.

 


Gemeenten & Overheden
Gladde wegen, storm en schemer. Werknemers bij waterschappen, gemeenten, sociale werkplaatsen en andere overheden werken regelmatig onder barre weeromstandigheden. Ook is circulaire PBM en werkkleding een belangrijk item in deze sector. Voor al deze uitdagingen denken we graag met u mee!

 


Bouw
Er wordt tegenwoordig veel geëist van de bouw: snel, mooi én veilig bouwen. Deze harde werkers van Nederland willen we graag ondersteunen met de juiste middelen. Niet alleen met beschermende middelen, maar ook comfortabele middelen. Comfort maakt het werken plezieriger en zorgt voor meer draagvlak om jezelf te beschermen!

 


Installatie
Werken op moeilijk toegankelijke plekken en plaatsen waar geen statische werkkleding gedragen mag worden; dat vraagt om flexibele en veilige kleding. Maar ook in barre weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw zijn comfortabele werkkleding en werkschoenen noodzakelijk. We bieden tal van producten die voldoen aan de gestelde normen in deze branche!

 


Bosbouw en groenvoorziening
Werken in het groen en bosrijke omgevingen kent zijn eigen uitdagingen en risico’s. Denk aan insecten, werken op hoogte of werkzaamheden langs de weg. Degelijk werk vereist hierbij degelijke kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. En dat zo comfortabel mogelijk, gezien de koude of warme werkomstandigheden.

 


Transport en logistiek
Veiligheid en zichtbaarheid zijn belangrijke kernwoorden in de logistieke sector. Dat zijn kernwoorden die ons aanspreken. Met een groot assortiment veiligheidskleding is er altijd een passend aanbod voor uw werknemers. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan. Zo zijn we voortdurend op de hoogte van de laatste normeringen en veiligheidsvoorschriften. Daarom gaan onze leveringen ook altijd gepaard met het beste advies voor veiligheid!
 


Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken

 

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

 

PRO-account
Kleding bestellen voor uzelf of uw werknemers

Budgetbeheersing en overzicht in één systeem!


 

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.