Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering


Elk gezond bedrijf wil representatieve en trotse medewerkers. Bedrijfskleding levert hier een mooie bijdrage aan. Door de juiste kleding en kleurstelling creëert u een professionele en uniforme uitstraling. Daarnaast kunt u met de juiste kleding werkcomfort bieden aan uw medewerkers.
 
 Productadvies aanvragen
 
powered by Typeform
 
Wij bieden in casual en werkkleding verscheidene producten aan:
 

Referentieproject

De logistieke medewerkers van Nature’s Pride werken in specifieke omstandigheden: in koelcellen met verschillende temperaturen. Enkel een warme jas bood hier dus niet de juiste oplossing. Daarom zijn we een traject gestart waarin we een special ontwierpen en lieten testen door het personeel. Op deze manier is er gelijk draagvlak gecreëerd voor de bedrijfskleding. Het uiteindelijke resultaat is er een waar zowel Nature’s Pride als Wijngaarden VeiligGoed trots op mogen zijn.
 

 

Merken

Wij hebben meerdere merken waarmee we een goede band hebben opgebouwd. Elk merk heeft zijn eigen uitstraling, kernwaarden en kwaliteitseigenschappen:
 
 
  
 

Comfortabele kleding

Hoeft u geen veiligheidskleding te dragen? Toch kan het aangenaam zijn om uw werkzaamheden in werkkleding uit te voeren. Comfort speelt een grote rol in motivatie en werktevredenheid. Dit realiseren we door het model en de gebruikte materialen.

Allereerst kijken we naar de werkomstandigheden van uw medewerker. Als een medewerker bijvoorbeeld te maken heeft met temperatuurwisselingen, heeft diegene isolerende en/of ventilerende kleding nodig. Hiervoor zijn verschillende isolerende voeringen mogelijk. Daarnaast leveren wij thermo onderkleding, T-shirts en broeken. Ook voor werk in weer en wind hebben we comfortabele oplossingen. Denk hierbij aan jassen en broeken die zowel regenbestendig als winddicht zijn.
 
Het is geen officiële veiligheidskleding, maar de werknemer zal hierdoor zijn werk wel efficiënter uitvoeren.

Representatieve uitstraling

Werknemers zijn uw belangrijkste visitekaartje. Door kleding te dragen in de bedrijfskleuren creëert u een krachtige, uniforme uitstraling. Allereerst heeft dit impact op het teamgevoel. Daarnaast geeft het ook een representatieve uitstraling richting uw stakeholders. Zeker als de werkkleding wordt gepersonaliseerd met een logobedrukking.
 
Daarnaast heeft kleurstelling ook een praktische functie: u kunt per ploeg of functie een andere kleurstelling bepalen, waardoor u werknemers eenvoudig kunt onderscheiden.

 

Zelf kleding ontwerpen

Bij grotere productieaantallen is het mogelijk om zelf een model te ontwerpen. Hiermee ontwikkelt u unieke kleding die helemaal afgestemd is op de werkplek. Naast de kleurstelling bepaalt u dan ook de locatie van knopen, zakken, voeringen, reflectie-elementen, enzovoorts. Uiteraard is dit ook mogelijk bij veiligheidskleding, zolang dit de beschermende elementen niet beperkt.


Advies

Komt u er niet uit? Bel mij dan gerust voor aanvullend advies. Ik vind het belangrijk dat u de juiste keuze maakt!

Batina - Operationeel PBM-adviseur
0184-434455  info@veiliggoed.nl

 

Huisstijl
Stel je kledingpakket zelf samen

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker.

Schoenen
Hoe kies je de juiste werkschoenen?

Productadvies over normen, merken, comfort en kwaliteit!

Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken


artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.