Over Wijngaarden VeiligGoed

Over Wijngaarden VeiligGoed

Zoekt u gehoorbescherming op maat, wilt u uw werkbroek laten bedrukken of wilt u advies over werklaarzen? Wijngaarden VeiligGoed is de specialist op het gebied van bedrijfskledingkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Door expertise te bundelen met een ruim assortiment kunnen we u altijd maatwerk of zelfs een alles in een pakket bieden. Bovendien innoveren we voortdurend om een duurzaam en verantwoord aanbod te kunnen doen.

Bedrijfskleding bedrukken

Dit aanbod is altijd conform de laatste Arbo wetgeving. De meerwaarde ontstaat doordat we uw bedrijfskleding bedrukken en PBM op maat leveren. Dat maakt dat onze producten vertrouwd en persoonlijk aanvoelen.

U vindt onze PBM en bedrijfskleding in de volgende sectoren:

  • (Semi) Overheid
  • Industrie & offshore
  • Bouw & installatie
  • Bosbouw & groenvoorziening
  • Transport & logistiek
  • Petrochemie

PBM alles in een

Door meer dan 30 jaar ervaring en goede contacten met relaties, hebben we een uitgebreid assortiment in PBM en bedrijfskleding. Onze interne afdeling waar we kleding bedrukken en onze grote magazijnvoorraad zorgen voor snelle leveringen. Dat maakt ons een snelle, service-gerichte partner in veilig werken!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door de jaren heen is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een steeds grotere pijler van de organisatie geworden. Zo zijn we onderdeel van de Dutch Workwear Association, hebben we een Revisie Aardwarmte Systeem en ontwikkelen we retoursystemen voor PBM recycling.

PBM op maat

Binnen ons assortiment zijn er vele mogelijkheden voor maatwerk. Denk aan veiligheidsbrillen, oordopjes en andere PBM op maat. Wij adviseren u bedrijfskleding die aansluiten bij uw wensen, natuurlijk conform de laatste Arbo wet- en regelgeving. De ervaring leert dat gebruiksgemak van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen bijdragen aan de werktevredenheid van uw personeel!

Uw wensen

Service is ons uitgangspunt. De basis hiervoor ligt in de juiste selectie van werkkleding en PBM die past bij de werkomstandigheden van de eindgebruiker. Door eerst goed te luisteren, komen we altijd tot een aanbod waarin de klant zijn eisen en wensen op het vlak van veiligheid, comfort en herkenbaarheid vertaalt ziet.

Bedrijfskleding kopen

Naast het bestellen in onze winkel of via de telefoon, kunt u ook in onze webshop terecht. Voor werkgevers kunnen we per medewerker de webshop inrichten, met vooraf geselecteerde PBM en bedrijfskleding, zodat de online omgeving volledig gepersonaliseerd is.

Bedrijfskleding afleveren

De producten kunnen we op ieder gewenst adres afleveren. Hierbij kunnen we u adviseren in het beheersen van de directe en indirecte kosten.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0184 - 43 44 55. U kunt uw vraag ook doorgeven via dit formulier.

Graag nemen onze adviseurs contact met u op om u van een passend advies te voorzien.