Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Koelvesten voor Krinkels


Krinkels is een grote partner in de groenvoorziening. In deze tijd van het jaar zijn ze ook actief met het bestrijden van de eikenprocessierups. Geert de Haan: "Wij bestrijden de eikenprocessierups om verschillende manieren: door biodiversiteit zoals bloemenstroken, koolmeeskasten en nemathoden. Maar we gebruiken ook innovatieve manieren die binnenkort op de markt komen."
 
Wat is de aanleiding om koelvesten te gebruiken?
De werkzaamheden worden uitgevoerd in speciale pakken. Dat zorgt voor behoorlijk wat warmte. Zeker bij zomers weer. Om de werkzaamheden draaglijk te houden, gebruiken wij de koelvesten. Het is voor de medewerkers een opgave om het werk volgens de voorschriften uit te voeren. Daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat het zo goed mogelijk is geregeld voor de medewerkers.
 
Waarom kozen jullie voor koelvesten met pacs?
Vorig jaar hebben we al koelvesten geprobeerd. Deze volstaan redelijk, maar er was een wens voor nog meer cooling. Dit koelvest met pacs lost dat probleem op. Sowieso is dat een betere oplossing als je er nog een speciaal pak overheen draagt.
 
Welke voordelen ervaren jullie nu?
Het werk is nu beter uit te voeren. Het is comfortabeler en bovendien gezonder om gekoeld te werken. De vesten zitten niet in de weg; ze zijn comfortabel te dragen.
 
Wat is jullie aanbeveling voor anderen?
Koelvesten zijn een zeer goede investering! Een goede manier om medewerkers met plezier aan het werk te hebben én te houden!

Koelvesten met coolpacs

Deze koelvesten zijn geschikt voor werkzaamheden in warme omgevingen. In het vest is ruimte voor koelingselementen die verwisselbaar zijn. We bieden verschillende gradaties in koeling, zodat deze het beste aansluit op de omgevingstemperatuur. Bovendien is dit koelvest geschikt om onder andere kleding te dragen zoals brandwerende overalls. Hierdoor is het optimaal geschikt voor slijpen, lassen of andere werkzaamheden die genormeerde kleding vereist. Lees hier meer informatie over onze koelvesten.
Bekijk in de webshopGeert de Haan
Uitvoerder Krinkels
Coert de Jongste
Veiligheidskundige
 Mail voor PBM-advies 
 Telefonisch contact
 

 

Koelvesten
Werkt u in de hitte? Koelvesten houden u fris!

Koelproducten zijn speciaal ontwikkeld voor verkoeling tijdens (extreem) warme werkomstandigheden.

Hitte
Voorkom een hitteberoerte!

Hoe ga je om met hoge temperaturen op het werk?

Adembescherming
Bescherming tegen schadelijke stoffen en dampen

Alle informatie over filtering, normen en hulp bij de juiste keuze

Terug

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.