Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Een nieuwe webomgeving


Meer dan een jaar hebben we hard gewerkt aan een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn: een frisse en robuuste website boordevol PBM-advies. En ook een nieuw PRO-account, zodat klanten efficiënter én overzichtelijker kunnen werken.
 

U mag het gerust weten: we zijn erg trots op dit nieuwe platform. Het vormt een goede basis voor (online) evenementen, blogs en bestellingen. We hopen hiermee dan ook een boost te geven aan al de activiteiten voor onze klanten!

Expertise en persoonlijk contact vormen de centrale kernwaarden op dit platform. We laten letterlijk onze gezichten zien en het is laagdrempelig om contact met ons op te nemen.

"Expertise en persoonlijk contact vormen de centrale kernwaarden op dit nieuwe platform."

Ook willen we onze expertise etaleren. Daarom hebben onze PBM-adviseurs gedegen artikelen geschreven over hun vakgebied. Erg verrijkend voor managers en veiligheidskundigen die meer willen weten over een productgroep. We helpen hen bijvoorbeeld met de bestrijding van risico’s door middel van de PBM-scan.

PRO-account is geheel vernieuwd. Hier krijgen werknemers een budget om kleding en PBM aan te schaffen. Werkgevers bepalen zelf het budget en product per gebruiker. PRO-account wordt nu overzichtelijker en makkelijker te beheren. Ook kunnen werkgevers meldingen plaatsen in de beheeromgeving.

We kunnen u verzekeren dat we u regelmatig voorzien van nuttige en inhoudelijke kennis. Geïnteresseerd? Volg VeiligGoed dan op


Patrick
Strategisch PBM-adviseur

Corné
Operationeel Manager
 

Wie wij zijn
Wij beschermen de harde werkers

Lees hier meer over onze missie voor hard werkend Nederland

 

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

 

Training en Toolboxen
Train uw personeel in veilig werken. 

Hoe zorg je voor de juiste kennis en vaardigheden?

 
Terug

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.