Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Damen Shipyards


Met Damen hebben we al een jarenlange relatie. We zijn trots dat we diverse werven mogen beleveren. Maar we zien steeds meer een verschuiving van levering naar selectie en ontzorging omtrent kleding en PBM. Een mooi voorbeeld is het samenstellen van een compleet nieuw kledingpakket voor een van de grootste scheepswerven in Europa: Damen Shipyards Galatz in Roemenië.
 

In juli 2019 hebben we het contract met DAMEN verlengt. Lees hier de achtergrondinformatie

 

HSEQ-Coördinator Christian Bazen:
"In Galatz lag onze grootste scheepswerf, inmiddels is een grotere werf bij de groep betrokken. Eind 2017 kwamen zij met het verzoek voor een nieuw kledingpakket voor 3.000 werknemers.

Het heeft iets meer tijd gekost dan verwacht, maar we zijn dan ook kritisch geweest op de huidige standaard. We hebben samen gekeken naar datgene wat minimaal nodig was, en tegelijk geprobeerd nice to haves zoveel mogelijk in stand te houden. Zo kwamen we op een combinatie van de best practices. 

Christian Bazen

“Met zo’n intensief project is de eindoplossing beter dan 
wat we met een ‘quickie’ hadden kunnen realiseren”


We willen zoveel mogelijk draagvlak voor het kledingpakket creëren. Daarom heeft VeiligGoed een instructievideo in het Roemeens gemaakt. Een ideale oplossing om personeel te informeren en te motiveren om veilig te werken.

Wat kenmerkend aan de samenwerking met VeiligGoed is, is de open en eerlijke omgang met elkaar. Dit geeft begrip en inzicht in de gemaakte keuzes. Met dit project hebben we gezamenlijk de mogelijkheden verkend, de onmogelijkheden opgelost en is de eindoplossing beter dan wat we met een ‘quickie’ hadden kunnen realiseren."

 

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

Huisstijl
Stel je kledingpakket zelf samen

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker.

 

Training en Toolboxen
Train uw personeel in veilig werken. 

Hoe zorg je voor de juiste kennis en vaardigheden?

Terug

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.