Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Nature’s Pride is leverancier van ruim 500 unieke groenten- en fruitsoorten uit meer dan 70 landen. In Maasdijk worden deze producten gecontroleerd, gerijpt, verpakt en klaargemaakt voor verzending naar de klanten. Samen met Nature's Pride hebben we een unieke special samengesteld voor de gehele logistieke afdeling.
 


 

HSE Nature's PrideHSE-Coördinator Twan de Berk:
"Vanuit veiligheidsoverwegingen hebben we besloten om een nieuwe jas voor onze logistieke collega’s in Maasdijk te ontwerpen. Zij werken in verschillende werkruimtes waar de temperatuur varieert van 2 tot 12 graden. De isolatiegraad moet dus niet te hoog, maar zeker niet te laag zijn. Daarnaast hadden we hoge eisen omtrent zichtbaarheid en hygiëne.

Al snel bleek door de grote hoeveelheid wensen dat er een standaardjas geen optie was. Daarom kozen we voor een exclusieve special. Dat is een intensieve en tijdrovende weg, maar het grote voordeel is dat deze veel beter aansluit bij onze wensen.

Continu verbeterproces
In samenwerking met VeiligGoed hebben we het hele proces doorlopen om een custom made jack te creëren die aan al deze eisen voldoet. We hebben bijvoorbeeld gekozen voor reflectieaccenten, contrasterende schoudervlakken en een ergonomische pasvorm. Ook uitstraling was een belangrijke aandachtspunt om een corporate identity te realiseren. Na feedback van onze collega’s hebben we met Wijngaarden de jas gefinetuned. 

"Achteraf ben ik blij dat we de jassen hebben getest.
Nu weet ik zeker dat deze jas onze mensen warm houdt."

We hebben dus veel tijd gestoken in de beginfase van het project. Ook zijn er verscheidene testen met medewerkers geweest om zeker te zijn dat de isolatiewaarde van de jas voldoende is. Niemand wil tenslotte werken in een te koude óf te warme jas. Achteraf ben ik blij dat we de jassen op voorhand in productie hebben getest. Nu weet ik zeker dat deze jas onze mensen warm houdt.

Bedrijfskleding ontwerpen

Samenwerking
Nadat de jas definitief was, heeft VeiligGoed een hele serie van alle maten geleverd en konden we een passerie organiseren. De oude jassen hebben we ingezameld en samen met VeiligGoed laten we deze recyclen. 

Door de intensieve samenwerking tussen fabrikant, leverancier en Nature’s Pride hebben we dit proces naar tevredenheid uitgevoerd. Het fijne aan de samenwerking met VeiligGoed vind ik dat ze gedurende het proces snel hebben geschakeld. Dat was ook nodig om onze deadlines te behalen.

De jas die we nu dragen, is een jas die aan de wensen van mijn collega’s voldoet. Hierdoor dragen we met plezier onze jas en heeft onze productie een mooie, uniforme uitstraling!"

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

Huisstijl
Stel je kledingpakket zelf samen

Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker.

 

Duurzaam kledingpakket
Hoe maken wij PBM duurzaam?

Lees hier alles over de ontwikkelingen van duurzame PBM

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.