Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Duurzaamheid is hot. Maar hoe brengt VeiligGoed dat in praktijk? Hierin maken we een tweedeling tussen duurzaam ondernemen en ons productaanbod in duurzame alternatieven. Over dit laatste onderwerp vindt u meer informatie op onze pagina over duurzame werkkleding en PBM.
 

Onze visie
Bij VeiligGoed hebben we de overtuiging dat we verantwoord moeten omgaan met onze leefomgeving en de schepping. Dit heeft dagelijks invloed op ons handelen met mensen en middelen. Momenteel zijn veel veiligheidsoplossingen niet duurzaam of het verbruik is onnodig hoog. Door intensief samen te werken met leveranciers, eindgebruikers en experts realiseren we aanzienlijke verbeteringen voor duurzame producten en bedrijfsprocessen.


Circulair aanbod 
Wij motiveren en inspireren de betrokken partijen om concrete oplossingen te ontwikkelen voor social return, milieu, duurzaamheid en circulariteit om gezamenlijk maatschappelijke ambities te realiseren. Dit resulteert in slimme oplossingen zoals circulaire kleding en de PBM-store. Met genoegen merken wij dat onze inzet impact heeft en dat onze opdrachtgevers dit waarderen.
 
Duurzame bedrijfsvoering
Naast de inzet om onze producten en diensten te vergroenen werken we ook binnen de organisatie aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo bieden we ruimte aan meerdere medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt en wordt ons pand verwarmd door een bodemenergiesysteem. Het zorgvuldig beheersen van alle aspecten van het milieumanagementsysteem, wordt jaarlijks getoetst door Lloyd’s Register en bevestigd met een certificaat ISO 14001
 
 
 

Duurzaam kledingpakket
Hoe maken wij PBM duurzaam?

Lees hier alles over de ontwikkelingen van duurzame PBM

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken

artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.