Koelproducten

Koelproducten

Hittebelasting is een serieus probleem. Of het nou in de volle zon is of in een industriehal; hitte heeft impact op productiviteit en gezondheid. Echter, de nieuwste technologieën bieden een slimme oplossing. Koelproducten zijn speciaal ontwikkeld voor verkoeling tijdens (extreem) warme werkomstandigheden. Onze oplossing zorgt voor een lagere hittebelasting. Hiermee creëert u een veilige en comfortabele werkomgeving met energieke medewerkers.

 Wij bieden 3 verschillende technieken:

koelvest verdamping coolvest

 

Verdamping

Deze vesten hebben een klein waterreservoir. Het water verspreidt zich in het hele vest. Het water verdampt gedurende 8 uur via de gaatjes aan de buitenzijde. Tot die tijd blijft het water koelen zodat u lange tijd gekoeld kunt werken.

 

koelvesten, koelelementen, warm werkenCoolpacs

Deze vesten zijn geschikt voor kortere werkzaamheden in zeer hete omgevingen.  In het vest is ruimte voor koelingselementen die verwisselbaar zijn. Bovendien past dit koelvest ook onder andere kleding zoals brandwerende overalls. Hierdoor is het optimaal geschikt voor smelten, lassen of blussen.

koelvest, coolvest, verkoeling, werk

 

Onderdompelen

Dit vest maken we helemaal nat van buiten. Door een waterdichte laag blijf je zelf droog. Gedurende 8 uur verdampt het water waardoor je zelf gekoeld kunt werken. 

 

De koelproducten zijn comfortabel, nauwsluitend, lichtgewicht en zeer gebruiksvriendelijk. Ze koelen het gehele lichaam, door verspreiding van het water via de grote en de kleine bloedsomloop. Er zijn geen koelingselementen, extra gels of chemicaliën nodig.


 

Demonstratie Koelvesten

Wilt u ervaren hoe het koelvest werkt? Vraag dan hier een vrijblijvende demonstratie aan!

Whtie Paper Hittestress


White Paper Hittestress

Wilt u zelf aan de slag met Hittestress? Met onze White Paper leert u zelf effectieve maatregelen te nemen. Kijk hier voor meer informatie over dit kennisdocument.

 


 

Koelvest Ataneq

 

COOLVEST ATANEQ DRY | € 115,-

Dit verdampingskoelvest is comfortabel, nauwsluitend, lichtgewicht en gemakkelijk te vullen. Het koelvest zal de werkprestaties verbeteren en zorgen voor een vermindering van hittestress en vermoeidheid.

koelvest, coolvest

 

 

 

  

Koelvest Tuaq

 

COOLVEST TUAQ PAC | € 199,-

Dit vest biedt koeling onder extreem warme weersomstandigheden. In het vest zitten vier vakken waarin PCM inzetstukken worden bevestigd. De PCM inzetstukken kunt u in de koelkast, vriezer of in ijswater leggen om af te koelen. Zij koelen het lichaam tot 15 graden onder de omgevingstemperatuur. Door de gespen in de zij blijft de pasvorm intact en bergen de inzetstukken in de zakken.

koelvest, coolvest

 

 

  

Koelvest Nilaq

COOLVEST NILAC H2O | € 49,-

Om dit vest te kunnen gebruiken, dompel je het onder in het water. De vesten zijn voorzien van een waterafstotende binnenvoering waardoor de binnenkant van het vest droog blijft.

Het NILAC vest biedt met de nieuwe koelingstechnologie de beste koelcapaciteit in warme werkomstandigheden. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur koelt het vest tot 15 graden onder de omgevingstemperatuur voor een duur van 8 uur.

koelvest, coolvest

 

 

Koelvest Nilaq

 

Mauja RWS Koelvest | € 59,-

Speciaal voor werkzaamheden langs de weg bieden wij een koelvest met RWS-signalisatie. Deze signalisatie is verplicht langs de openbare wegen. De combinatie van koeling en signalisatie maakt dit vest uniek.

koelvest, coolvest


 

Koelproduct Anyu cap

COOLING CAP ANYU DRY | 39,-

Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor het hoofd zijn er koelproducten. Deze koelingcap is lichtgewicht en eenvoudig te vullen. Op het werk, maar ook in de vrije tijd helpt de cap om thermische stress te vermijden.

koelvest, coolvest

 

 

Koelproduct helminlay

HELMINLAY CHENA DRY | 39,-

Een helmplicht bij hoge temperaturen zorgt al gauw voor hittestress. Met deze helminsert kunnen medewerkers hun hoofd koel houden om hittestress te voorkomen. De helminsert wordt bijgevuld met kraanwater, waarna de koeling onmiddellijk kan beginnen. De koeling is gebaseerd op een verdampingsproces van het water in de insert. 

koelvest, coolvest

 


Geìnteresseerd?
Neem dan contact op met uw PBM-adviseur. Hij helpt u graag de juiste artikelen te selecteren. 
Heeft u geen vast contactpersoon? Vraag dan naar Laurens Kuiper

Koelvesten producten

 

Coert de Jongste
c.dejongste@veiliggoed.nl
0184-434455