Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Comfort, veiligheid én een visitekaartje voor uw organisatie. Uitstraling van uw personeel wordt steeds belangrijker. Wij zien het ook als een goede mogelijkheid om draagvlak voor veiligheidskleding te versterken. Als uw werknemers trots zijn op hun bedrijfskleding, is er meer draagvlak om zichzelf goed te beschermen.


Representatief en uniform
Bij de meeste trajecten speelt uitstraling een grote rol. Samen met marketing, productiemanagers en eindgebruikers bepalen we een reprentatieve, uniforme look. Een mooi gezicht als u over werkvloer of bouwplaats kijkt!

 Onze mogelijkheden:

Zowel kleding als PBM
Hoe wij aan uitstraling werken? Dat begint al met het bepalen van één lijn. Hoewel elke functie andere kleding nodig heeft, is het goed mogelijk om eenzelfde lijn te behouden. Dat geldt niet alleen voor kleding, maar ook voor helmen, schoenen, handschoenen enzovoorts.

 Informatie aanvragen over personaliseren
 

 
Bedrukken en borduren
Kleding wordt persoonlijker door een logo. Vrijwel elk kledingstuk dat we leveren, is bedrukt of geborduurd. Ook helmen voorzien we regelmatig met bedrijfslogo’s.

 Informatie aanvragen over bedrukken of borduren

 
Specials
Specials zijn onze meest unieke oplossing. Daarbij ontwerpen we gezamenlijk een nieuw kledingstuk. Eerst inventariseren we de wensen omtrent veiligheid, comfort en uitstraling. Binnen deze wensen ontwerpen we een testmodel. Deze laten we door meerdere eindgebruikers testen. Op basis van de ervaring passen we dit testmodel verder aan. Veiligheid staat voorop bij het maken van deze keuzes, maar ook comfort wordt bevorderd door extra zakken, ritsen, isolatie, verstelbanden enzovoorts. Uiteindelijk resulteert dit proces in eigen, unieke werkkleding!

 Informatie aanvragen over specials
 
 

PRO-account
Kleding bestellen voor uzelf of uw werknemers

Budgetbeheersing en overzicht in één systeem!

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.

Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken


artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.