Grondig advies

Persoonlijk contact

Betrouwbare levering

Duurzaamheid is hot. Maar hoe maak je deze ambities waar, wanneer persoonlijke veiligheid toch echt op nummer 1 staat? Over dit thema zijn we al jaren in gesprek met diverse ketenpartners aan de hand van de vraag: welke generatie beschermen wij vandaag? Samen werken we aan oplossingen die de huidige én de toekomstige generatie beschermt.

 

Onze mogelijkheden:


Duurzame selecties
Bij het selecteren van werkkleding is een verantwoorde productieketen een harde eis. Daarnaast spelen de gebruikte grondstoffen een belangrijke rol. Afhankelijk van de veiligheidseisen beoordelen we welke producten de minste milieu-impact hebben op het gebied van grondstofgebruik, productieproces en levensduur. Door middel van een gezamenlijke inventarisatie brengen we uw behoefte in kaart en bieden we duurzame alternatieven aan.Verzorging en onderhoud
De levensduur van producten wordt deels bepaald door het ontwerp. Er spelen echter ook andere factoren zoals reiniging (bewassing) en onderhoud mee. Samen met onze klanten kiezen we de manier van reinigen met de minste milieu-impact en met behoud van beschermende eigenschappen. Daarbij hebben we oog voor de milieu-impact van de logistiek en het wasproces. Zo wordt een optimale levensduur en bescherming gedurende de gehele periode gewaarborgd.
Circulariteit
Nieuwe technieken maken het mogelijk om oude kleding te verwerken tot nieuwe producten of kleding! Een zorgvuldig procesbeheer is vereist om de basisstof in nieuwe kleding te gebruiken. Wij werken samen met diverse marktpartijen voor de verwerking van ingenomen PBM’s en bedrijfskleding. Zo verzorgen we voor onze klanten de reverse logistics en bieden we next use applications om bij te dragen aan de circulaire economie.Bent u geïnspireerd? Of wilt u geïnspireerd raken? Ga dan met ons in gesprek. Samen kijken we hoe wij uw PBM of kledingbestand kunnen verduurzamen.
  Ik wil informatie over duurzame oplossingen 

 

Maatschappelijke betrokkenheid
Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is hot. Maar hoe brengt VeiligGoed dat in praktijk?

Succesverhalen
Klantcases

Lees hier hoe wij onze klanten blij maken

PBM-scan
Inventariseer de risico's op de werkvloer

Met een PBM-scan nemen we het risico per functie door.


artikelen geselecteerd

^
U gebruikt Internet Explorer in compatibiliteitsweergave. Hiervoor bieden wij geen ondersteuning. U kunt de compatibiliteitsweergave uitschakelen door op het tandwiel icoontje te klikken en vervolgens op het menu item "Instellingen voor Compatibiliteitsweergave" te klikken. Vink het vakje "Alle websites met de compatibiliteitsweergave weergeven" uit. Klik op sluiten.