Passen en aanmeten

Passen en aanmeten

Kleding

Het is van belang dat uw medewerkers beschikken over bedrijfskleding in de juiste maat. Kleding die te groot of te klein is, werkt belemmerend en kan zelfs onveilig zijn. Belangrijk is dat elke medewerker van de juiste maat bedrijfskleding wordt voorzien. Indien gewenst kunnen na het passen alle maatgegevens en eventuele bijzonderheden in een klantgerichte webshop geplaatst worden. Hierin kunnen uw medewerkers zelf hun kleding bestellen.

Schoenen

Het dragen van de juiste schoenmaat kan klachten en ongevallen voorkomen. Wij zijn dan ook een groot voorstander van het passen van de schoen.
Dit passen kan bij ons in Sliedrecht in de showroom maar ook bij u op elke gewenste locatie.
In samenwerking met onze partners kunnen wij voor bijna elke voet een passende schoen maken. Dit kan een eenvoudige aanpassing zijn als verhogen van de zolen en/of hakken, het aanbrengen van een extra hiel maar ook het maken van een Semi-Orthopedische schoen.

Bij u op locatie

Passessies organiseren we op elke gewenste locatie. Ook kunt u altijd bij ons in Sliedrecht in de showroom passen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u de juiste passende kleding te adviseren.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0184 - 43 44 55. U kunt uw vraag ook doorgeven via dit formulier of neem contact met ons op.

Graag nemen onze PBM adviseurs contact met u op om u van het beste advies te voorzien.