Logistiek

Logistiek

Logistiek maakt een belangrijk deel uit van onze kwaliteit. Wijngaarden VeiligGoed verzorgt dit dan ook met alle aandacht. Bij ons staat voorop dat het juiste product zo snel mogelijk bij de gebruiker terecht komt.

Opslag en verzending

In Sliedrecht hebben wij een modern ingericht magazijn. Vanuit dit magazijn kunnen wij heel snel bestellingen uitleveren. Bestellingen in de regio Sliedrecht worden met de eigen koeriersdienst bezorgd. Spoedbestellingen bezorgen wij ook met onze koeriersdienst wanneer dit het snelste uitkomt. Voor alle andere verzendingen werken wij samen met DHL en PostNL. Deze verzendingen kunnen wereldwijd verzonden worden.

Klantspecifiek voorraadbeheer

Wij bieden de mogelijkheid om in afstemming met de klant een klantspecifieke voorraad op te nemen. Op deze manier kunnen wij snel, gericht maatwerk leveren. Zie voor meer info: Klantspecifiek Voorraadbeheer.

Kwaliteit

Kwaliteit in logistiek staat bij ons voorop. Daarom werken we bij Wijngaarden VeiligGoed volgens het ISO 9001 kwaliteitssysteem. Dit betekent dat we in onze processen verschillende controlemomenten hebben ingebouwd. Ook hebben we goede afspraken gemaakt met de fabrikanten die artikelen aan ons leveren. Hierbij gaat het over kwaliteit maar ook over levertermijnen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0184 - 43 44 55. U kunt uw vraag ook doorgeven via dit formulier.

Graag nemen onze PBM adviseurs contact met u op om u van het beste advies te voorzien.