Zweten, zwoegen, zwijgen?

26/09/2019

 

Hitte, regen, vonken, lawaai of kilometers sjouwen, de harde werker krijgt heel wat op zich af. Gelukkig kunnen wij daarbij ondersteuning in bieden. Dit kan echter alleen als we oog hebben voor het belang van werkcomfort. Drie redenen om goed voor uw personeel te zorgen:1. Schaarste personeel

Goed personeel is moeilijk te krijgen en moeilijk te behouden. Veiligheid en comfort worden steeds belangrijkere eisen van werknemers. Zware beroepen zijn niet in trek. Er wordt behoorlijk wat gezweet. Als er met goede kleding voor gezorgd wordt dat werknemers prettiger werken, zullen ze meer werkplezier hebben!

2. Rompslomp

Als er regelmatig klachten over kleding zijn, bent u voortdurend op zoek naar oplossingen. Dit kost vaak veel kostbare tijd van meerdere collega’s door bijvoorbeeld het achterhalen/beoordelen van de klacht en communiceren met de leverancier over de klacht en oplossing. Is de oplossing vervolgens niet permanent de juiste, blijft zich dit herhalen en wordt het een cirkel waarbij zowel de medewerker als werkgever irritaties ontstaan.

3. Omdat ze het verdienen!

Wat ons betreft de belangrijkste reden: uw personeel verdient het. Harde werkers zorgen er elke dag weer voor dat de werkzaamheden doorgaan en u de klant optimaal bedient. Zij staan bloot aan hitte, kou, regen, stof, enzovoort. Daarom verdienen zij het om veilig en comfortabel te werken.

Wellicht denkt u: maar hoe wordt dit gecreëerd? Dit kan door rekening te houden met vier belangrijke kledingaspecten. Maar… daar gaan we het de volgende keer over hebben.

PBM-adviseur

PBM-adviseur
Christian van de Vreede 

VeiligGoed

« naar overzicht