Een nieuw termijn met Damen

16/07/2019

De jarenlange samenwerking met Damen Shipyard is weer verlengd en uitgebreid!  De komende jaren worden minstens 6.000 gebruikers beschermd door de kleding en PBM van Wijngaarden VeiligGoed.

Damen baggeraar, pbm

Een aantal vestigingen zijn al jarenlang trouwe relaties van VeiligGoed. Anderhalf jaar geleden kwam er ook behoefte vanuit de Roemeense werven. Die vraag hebben we in 2018 ingevuld. Kort daarna kwam ‘Damen Samen’ een overkoepelende werkgroep die een tender heeft uitgeschreven om de kleding en PBM te harmoniseren.

De vraag van ‘Damen Samen’ betekent het samenvoegen van een diversiteit in uitvoeringen, kleuren, eisen, enzovoorts. Daarnaast is er ook een diversiteit in wensen: immers niet iedere werf doet exact hetzelfde werk.

“Veiligheid, kwaliteit en uitstraling zijn in deze tender belangrijke criteria geweest.”

Damen werkkleding

Op basis van de uitvraag is er een voorstel gekomen. Deze is in de praktijk, maar ook in het laboratorium uitgebreid getest. Voor ons is het erg belangrijk om te bewijzen dat de kleding voldoen aan de gestelde normeringen. Veiligheid, kwaliteit en uitstraling zijn in deze tender dan ook belangrijke criteria geweest. Terugkijkend was het een intensief traject waarbij diverse partijen, zoals fabrikanten en grondstofleverancier TenCate nauw betrokken waren.

Werkkleding Damen

damen werkkleding

Nu is de tijd aangebroken voor de implementatie op de 27 Damen locaties. De geselecteerde kleding en PBM zijn inmiddels volop in productie.
 

PBM-adviseur rws vest

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met onze PBM-adviseur 

Patrick Verheij
p.verheij@veiliggoed.nl
0184-434455

« naar overzicht