Vier aspecten die logistieke schoenen verbeteren

27/11/2018

Hé logistieke medewerker! Kijk eens naar beneden: zie je zware waterdichte schoenen? Weg ermee. Of regent het soms binnen in de hal? Nou dan… 

logistiek schoenenschoenen testBen jij werkzaam in een logistieke hal? Dan weet je wat het betekent om dagelijks vele kilometers te lopen. En dan weet je ook hoe vermoeid je voeten kunnen zijn na een werkdag. Om over zweetvoeten nog maar te zwijgen! Wij hebben de oplossing in een nieuwe schoen. Maar eerst 4 aandachtspunten om eens over na te denken:

veiligheidsschoenen licht

1. De juiste bescherming  

Natuurlijk, goed schoeisel is belangrijk, ook in de logistiek! Maar het maakt veel verschil wat de werkzaamheden zijn. Loop je binnen in de hal en kom je niet buiten? Waarom dan zware waterdichte schoenen dragen? Kies voor schoenen met een lichter gewicht. Dit gaat niet ten koste van de veiligheid: in de juiste logistieke schoen heb je dezelfde bescherming, maar is gebruik gemaakt van lichtere materialen in de zool en in de neus. Dezelfde bescherming, maar minder gewicht. Makkelijk!

Heb je gecombineerd werk (in de hal maar ook naar buiten)? Lichtgewicht en waterdicht zijn hier de sleutelwoorden. Nog steeds het gemak van een lichte schoen, maar wel waterdicht.

ademende veiligheidsschoenen

2. Ademende eigenschappen

Bah. Zweetvoeten. De meeste veiligheidsschoenen sluiten je voet behoorlijk af. En het materiaal dat voor je schoenen is gebruikt, ademt vaak totaal niet. Je bent misschien gewend geraakt aan de zweetvoeten. Maar bedenk: het hoeft niet en het kan anders! De nieuwe veiligheidsschoenen voor de logistiek zijn naast lichtgewicht ook uitstekend ademend. En dat verschil merk je de hele dag door en vooral aan het einde van de dag.

Werkschoenen S3 zool

3. Een beter loopcomfort

De zool is een belangrijk onderdeel van de schoen. Voor de logistieke schoen wordt gebruik gemaakt van een zool met goede dempende eigenschappen en uitstekende grip op de ondergrond. En om de schoen helemaal passend te maken, kan een inlegzool net dat extra stukje comfort geven dat je nodig hebt.
 

aangepaste werkschoenen

4. Sportief ontwerp

De tijd van lomp ogende, traditionele veiligheidsschoenen is voor de logistiek voorbij. De nieuwe schoenenlijn voor de logistiek is sportief en in meerdere uitvoeringen leverbaar. Dat kan in een neutrale uitstraling, maar ook gecombineerd met een kleurtje. Je zult niet de eerste zijn die inmiddels op schoenen loopt in de eigen bedrijfskleuren! En of het nu om een laag of hoog model gaat, een dames- of een herenschoen, met een basis- of een wijdere breedtemaat: er zijn voldoende mogelijkheden.

 

De ervaringen met de nieuwe schoen zijn unaniem: deze schoenen hebben binnen de logistieke branche de toekomst! Veiligheid, comfort en uitstraling. Ik denk graag met u na over een passende oplossing. Wie de schoen past…

Alexander Oudshoorn PBMAlexander Oudshoorn
06 223 665 09
a.oudshoorn@veiliggoed.nl

Ps. Zijn uw medewerkers klaar voor een kosteloze draagtest? Vraag hier een draagtest aan en vorm zelf uw mening over de schoenen.


Vraag hier een draagtest aan

« naar overzicht